Kortdurend en laagdrempelig:  “een ander helpen zichzelf te helpen”, dat is de visie waarop psychosociale hulpverlening is gebaseerd. In een coachingstraject er achter komen wat je drijfveren zijn waardoor je doet zoals je doet en je keuzes maakt zoals je ze maakt. Bij stress en burn out, depressieve gevoelens, rouwverwerking, reïntegratieproblematiek, partnercommunicatie, jeugdproblematiek of een disbalans tussen privé en werk. Wanneer je vastloopt of het even niet meer weet, dan kijk ik met je mee.

5 stappenplan

  • Intake gratis – duur ca. 30 minuten
  • Laat je inspireren, motiveren en daardoor persoonlijk groeien
  • Bewustwording van patronen
  • inzicht in hoe je overkomt en de manier van communiceren (kinderen / partner)
  • flexibele mogelijkheden; gesprekken aan tafel of in het veld