Anne-Marie RijmZwanetta was de reisleider waarmee ik in het eerste gesprek het eindpunt al bepaalde.
De afgelopen jaren was ik door een depressie eigenlijk vastgelopen op allerlei gebieden; werk, relaties, vriendschappen etc. Mede dankzij de hulp van Zwanetta ben ik weer op weg geholpen. Op dit moment volg ik een studie in de reisbranche en ik zie in het traject wat ik bij Zwanetta heb gevolgd dan ook meerdere overeenkomsten met reizen en alles wat daar mee te maken heeft. Door mijn depressie was ik de laatste tijd niet meer echt aan reizen toegekomen. Maar ik wilde wel graag weer op pad, nieuwe dingen ontdekken, genieten van het leven! Ik weet de eerste intake nog heel goed: geen standaard intakegesprek met standaard vragen, maar een hele gemoedelijke en informele sfeer. De gesprekken vonden plaats op een mooie locatie in een mooie omgeving, waar ik me erg thuis voelde. Het voelde niet echt als hulpverlener/cliënt relatie, maar gelijkwaardig. Zwanetta was de reisleider waarmee ik in het eerste gesprek het eindpunt al bepaalde. De weg er naar toe kon op meerdere manieren worden uitgevoerd en kon gedurende de reis nog veranderen. Mijn bagage kon ik zelf aanvullen met bijvoorbeeld het meenemen van een boek uit haar goedgevulde boekenkast of door het maken van een opdracht. Tijdens de reis werd ik getriggerd om na te denken waar ik echt gelukkig van werd. Ik weet nog niet precies waar mijn reis gaat eindigen, maar ik volg mijn hart, dat is de kern van wat ik bij Zwanetta heb geleerd.
Berend HoekstraWinst voor ons team
Ik ben blij dat ik met mijn bedrijf Zwanetta ontdekt heb. Dankzij haar prachtige werk hebben wij in een paar sessies ons team krachtiger gemaakt. Door het werken met paarden kregen onze mensen snel en duidelijk zicht op wat wel en niet werkt. Het spiegelen met de paarden was een belevenis. Zwanetta Bedankt.
Anneke van BurenMezelf hervonden
Lieve Zwanetta, bedankt voor je geweldige coachinggesprekken. Als je jaar na jaar jezelf begint te verliezen is het fijn dat iemand je begeleidt om het juiste pad weer te vinden. Pure winst wil ik het noemen. Superbedankt!